LED verlichting op je motor !

dubbellicht voor je motor!

winkelwagen / shopping card

Verzendkosten / Shipping Rates / Retourneren

Verzending Nederland

Verzending via DHL (module, lampen en module plus lampen)    € 7,00

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij de eerstvolgende werkdag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Shipping EU
Shipping for Module only by PostNL :
EU shipment  - registered mail       € 12,55

Shipping International 
Shipping for Module only by PostNL:

International shipment  - registered mail     € 19,30
 
Orders for LED's : If you want to order LED's as well, contact us and we will give you the shipping rates to your country


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd, exclusief de verzendkosten. De kosten voor het retourzenden van u thuis naar de webwinkel zijn tevens voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan DoubleTronics geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@doubletronics.com. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.