LED verlichting op je motor !

dubbellicht voor je motor!

winkelwagen / shopping card

FAQ

- Hoe kan ik retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd.  De kosten voor het retourzenden van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@doubletronics.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

- Wat is de levertijd ?

Bestellingen worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden, de levertijd via DHL is 1 tot 3 werkdagen

- Werkt het met LED lampen ?

Ja, maar het hangt wel van de led-lamp af. Van wat we ondertussen hebben gezien hebben veel led-lampen een lichtbeeld wat niet geschikt is voor de reflectoren in motoren.
De LED lampen van Philips die je bij ons kunt bestellen werken uitstekend met de dubbellicht module!

Echter: in motoren zoals de Yamaha Tracer 900 werkt het niet, omdat die leds zijn  geïntegreerd in het lamphuis. Daardoor kan er geen spanning worden afgetapt en ook geen 40% op grootlicht worden geplaatst door de module

- Werkt het met Xenon?

Nee, Xenon en dubbellicht werkt helaas niet.
Een halogeenlamp is een gloeidraad, gevat in halogeengas, waarbij de gloeidraad gaat gloeien, steeds feller naarmate er meer spanning op komt te staan. Het halogeengas zorgt ervoor dat de draad langer meegaat dan een gewone gloeilamp, die normaal vacuum is.
Een Xenonlamp bestaat uit een glasgedeelte gevuld met Xenon-gas, met daarin 2 contactpunten. Door daar een hele hoge spanning doorheen te sturen, ontstaat er een gasontlading, met een zeer fel licht als gevolg. Zet je hier nu een lagere spanning op, ontstaat er geen "bliksem", en dus werkt de lamp niet.

En bedenk ook, dat je nog steeds maar 1 lamp brandend hebt, Dubbellicht blijft beter zichtbaar en een beter gezicht !.